Sreda 27.09.2017.
00:30
A. Šišić - Vesti

Kakva majka takva ćerka

EPA/Nina Prommer
Sindi Kraford sa ćerkom, mužem i sinom

Ko god da ugleda Avu Filip, pomisliće da je video slavnu glumicu Riz Viterspun. Ne - holivudska diva se nije podmladila, već je u pitanju njena naslednica. Nije sigurno da li je samo genetika odradila svoje ili se Ava veštim šminkanjem i sličnim odevnim kombinacijama trudi da liči na poznatu mamu. Jedno je sigurno, sličnost je zapanjujuća.

Muška spajsica

Nisu samo ćerke te koje izgledaju poput majki. Bruklin Bekam je živi dokaz da sinovi i te kako mogu da naslede mamin lik. Zli jezici kažu da ako Bruklin pusti kosu i obuje štikle bio bi isti kao Viktorija Bekam iz mladosti.

Jedna od najlepših žena na planeti Sindi Kraford prenela je lepotu i na svoju mezimicu. Mlada Kaja Greber neosporno podseća na Sindi iz mlađih dana. Ova 16-godišnjakinja voli da bude slika i prilika slavnog supermodela. Često provali u mamin garderober i "pozajmi" neku stvar. Pozirala je u Kavalijevoj toaleti koju je manekenka jednom prilikom nosila na crvenom tepihu, a nije odolela ni maminoj lepršavoj ljubičastoj haljini. U poslednje vreme ove dame idu u šoping zajedno, fotografišu se u identičnim odevnim kombinacijama i slike postavljaju na društvene mreže.

Madona ima nebrojano fanova širom planete. Devojke se odevaju i šminkaju ne bi li ličile na kraljicu popa. Danas na ulicama mogu da se vide klonovi poznate pevačice, ali samo je Lurd Leon najvernija originalu. Ova 20-godišnjakinja dokazuje da krv nije voda. Iako ima tamnu kosu za razliku od slavne mame, neodoljivo podseća na Madonu iz mlađih dana. Osim izgleda i talenta za muziku Lurd je od majke nasledila i osećaj za modu.

Bliznakinje sa crvenog tepiha

Glumica Meril Strip ima četvoro dece. Ona zato ima čak dve kopije. Ćerke Mami Gamer i Grejs Gamer su njena slika i prilika. One za razliku od brata i sestre vole da se eksponiraju. Uvek idu sa glumicom na crveni tepih i sa ponosom govore: "Da nam je mama mlađa, rekle bi da smo bliznakinje."

2024 © - Vesti online