Utorak 26.09.2017.
19:30
B. Božin - Vesti

Srbin u žiriju najgledanijeg takmičenja u Nemačkoj: Cale pleše sa zvezdama

printscreen
Cale Kalaj

I dok se mnogi čude zbog njegovog imena, malo ko zna da je Cale Kalaj umetničko ime Cala Stanojevića, rođenog 1986. godine u Beogradu. Kada je imao sedam godina, sa porodicom se preselio u Nemačku.

Cale je igrao odmalena, a talenat je nasledio od roditelja koji su bili strastveni plesači. Kao dete je pristupio karnevalskoj plesnoj grupi, brzo je napredovao i postajao sve uspešniji kao plesač. U međuvremenu se školovao i radio u hotelijerstvu, ali želja za binom je preovladala, tako da je Cale u Kopenhagenu učio i pevanje kako bi proširio svoj umetnički opus. To se pokazalo na turneji najomiljenije nemačke pevačice Helene Fišer, gde nije bio samo šef plesne trupe i koreograf, već i njen partner u duetu za numeru iz "Briljantina".

Osim toga, ovaj 30-godišnjak je plesao na koncertima Kajli Minog, Done Samer, Šugarbejbs, Anastazije, Kim Vajld i mnogih drugih svetskih zvezda. Lista je poduga i govori o njegovom uspehu kao igrača i koreografa.

Cale je ponovo angažovan u žiriju koji će odlučivati o novom najboljem igračkom duetu među nemačkim zvezdama iz sveta glume, muzike i sporta.
 

2024 © - Vesti online