Utorak 26.09.2017.
08:24
Vestionline, Tanjug

Selaković prvi na listi SNS za beogradske izbore

Tanjug
Nikola Selaković, kandidat u kojeg Vučić ima najviše poverenja

Izvor tog lista iz SNS, koji nije imenovan, navodi da je to zasad jedna od opcija i tvrdi da SNS već imaju spremne slogane sa kojima će izaći pred birače u prestonici - "Za moderan Beograd - Aleksandar Vučić" ili "Za evropski Beograd - Aleksandar Vučić".

- Selaković je jedan od saradnika u koje Vučić ima najviše poverenja, zato i ne čudi što ga je poveo u Predsedništvo i postavio za desnu ruku na Andrićevom vencu. Selaković će najverovatnije biti prvi na listi, ali će uz njega biti i Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović i ostali visokopozicionirani članovi stranke iz prestonice - tvrdi sagovornik "Blica". 


Prema njegovim rečima, stranka, kako sada stvari stoje, neće izbaciti poimence kandidata za gradonačelnika, već će najverovatnije nastupati kao tim. 

“Blic" dodaje da bi šef izbornog štaba trebalo da bude ministar policije Nebojša Stefanović što mu, primećuje, sleduje kao šefu beogradskog odbora. 

"Osim njega u organizaciji će, kao što je i očekivano, velikim delom biti uključen Darko Glišić, kao predsednik Izvršnog odbora SNS i glavni operativac stranke", dodaje izvor beogradskog lista.

2019 © - Vesti online