Ponedeljak 25.09.2017.
19:31
Z. M. - Vesti

"Vesti" u Austriji: Teslin vremeplov" pred bečkom publikom

facebook.com/M:TEL Austria‎Teslin vremeplov
Najava velikog događaja

Radi se o jedinstvenoj 4D projekciji koja posetioce na otvorenom prostoru, uz pomoć najsavremenije tehnologije, vodi na putovanje kroz nauku, istoriju, umetnost i na nesvakidašnji način prikazuje život i delo jednog od najvećih umova koje je svet ikada imao.

Iza originalnog umetničkog projekta, koji će slikom i zvukom dočarati najvažnije trenutke i otkrića iz života velikog genija, stoji kompanija Telekom Srbija, koja je lider u oblasti telekomunikacija u Srbiji. Ovaj fascinantan audio-vizuelni spektakl ranije je prikazan u nekoliko gradova u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, gde je okupio više hiljada posetilaca.

"Teslin vremeplov" osmišljen je na način da velikan sa naših prostora, na do sada neviđen način, vlastitim rečima gledaoce vodi na putovanje kroz svoja naučna dostignuća i izume, koje je nesebično ostavio svetu u nasleđe i bez kojih bi komunikacija kakvu imamo danas bila nezamisliva.

Telekom operateri, među kojima je kompanija m:tel Austria , kvalitetnim uslugama nastoje da regionalno i globalno povezuju svoje korisnike. Stvarajući neraskidive veze među ljudima i povoljnom komunikacijom m:tel Austria približava prostore i spaja ljude gde god se oni nalazili.
Kompanija m:tel Austria poziva sve zainteresovane da se pridruže magičnom putovanju "Teslinim vremeplovom" u Beču.

2024 © - Vesti online