Petak 29.09.2017.
12:00
Vesti

Noćne more u režiji zodijaka

pixabay.com

Za hrabre i odučne Ovnove najveći horor scenario u snu je padanje u provaliju. Osećaj potpunog gubitka kontrole i neuspeha. Bikovi su hedonisti i mrze napetost. Snovi u kojima kasne na važan sastanak im remete unutrašnji mir. Blizanci su uznemireni kada sanjaju bebe. Vole ustaljeni način života i promena koju deca donose ih plaši.

Rak se užasava poplava i prirodnih katastrofa. Iako je u snu samo posmatrač i voda ga ne dodiruje, osećaj tuge na javi ga ne napušta. Lav nastoji da uvek blista i bude u centru pažnje. San u kome je odbačen i izopšten iz društva je za njega noćna mora. Device, kao najveći perfekcionisti zodijaka, ako u snu izgube zub, ujutru se bude isprepadane i oblivene znojem sa osećajem knedle u grlu. Za Vagu je noćna mora da ih prijatelji u snu napuste. Neretko sutradan zovu drugove i drugarice u posetu kako bi se umirili.

Ljudi rođeni u znaku Škorpije imaju najstrašnije košmare. Imaju bujnu maštu pa ih snovima jure ubice i demoni. Poznato je da Strelac voli slobodu. Ako usni da je osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora, narednih dana ga u grudima ne napušta osećaj straha. Za Jarčeve je noćna mora kada ih u snu brzo voze nepoznate osobe.

Osećaj da su nekom drugom prepustili život u ruke ih užasava. Vodolije uglavnom imaju lepe snove. Čak i ako sanjaju nešto ružno, sutradan se toga ne sećaju. Ribe u košmarima su često izvrgnute ruglu. Javno podsmevanje i osuđivanje okoline im je najgori scenario koji podsvest može da im režira.
 

2024 © - Vesti online