Petak 22.09.2017.
16:52
A. Vučićević - Vesti

Čitajte na VESTI DIGITAL: Tara je najmlađa spisateljica u Srbiji

V. Sekulić
Tara sa svojim romanom "Stvar srca"

Iako ima tek deset godina, ona je objavila svoj prvi roman "Stvar srca", koji je oduševio i stare i mlade. Njeno književno delo uskoro će doživeti i svoje drugo izdanje, čime i mnogi priznati i poznati pisci ne mogu da se pohvale.

Ova vesela devojčica ekipu "Vesti" sačekala je u kafeu Narodnog pozorišta u Beogradu, gde je njena mama Brankica zaposlena kao producent. Iako Tara skromno kaže da se ni po čemu ne izdvaja od vršnjaka, to je daleko od istine. Elokventnošću i stavom, sa tako malo godina, osvaja sve koji je upoznaju.

- Oduvek sam volela da čitam knjige. Počela sam kao još mala, sa otprilike tri godine. Iz te ljubavi prema književnosti rodila se ideja da napišem roman i započnem svoju književnu avanturu. To je knjiga za decu i odrasle. Glavna junakinja je devojčica Marija Jovanović. U liku Marije ima sličnosti sa mnom. Ona takođe voli da čita, voli muziku, a najviše voli svoju porodicu. Inspiracija je potekla iz knjiga koje sam čitala, iz moje okoline - započinje priču ova darovita devojčica.

Šta je sve malena Tara otkrila našoj novinarki Antoniji Vučićević možete pročitati na VESTI-DIGITAL, i to tako što ćete jednim klikom skinuti aplikaciju:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

2024 © - Vesti online