Subota 23.09.2017.
02:15
A. Šišić - Vesti

Sportisti u modnim vodama: Asovi u koži dizajnera

EAP/ARMANDO ARORIZO
MMA borac pokreće novi brend: Konor Mekgregor

Slavni borac Konor Mekgregor godinama je sarađivao sa dizajnerom Dejvidom Avgustom koji izrađuje skupocena odela. Sada je ovaj dvojac zajedničkim snagama odlučio da napravi novi brend nazvan August McGregor koji će biti nešto pristupačniji.

Leteći Majkl

Veteran koji je sa terena uplovio u modne virove je bivši košarkaš Majkl Džordan. Iako zli jezici često kažu da leteći Majkl nema mnogo udela u osmišljavanju obuće i odeće koja nosi njegovo ime, on se na to obazire. Popularne "džordanke" su jedne od najprodavanijih patika svih vremena.

Iz ove modne kuće tvrde da im je cilj da se svako ko kupi njihovu garderobu u njoj oseti moćno i samouvereno, baš kao da je poznati MMA borac. Linija će ugledati svetlost dana sledeće godine.

NFL igrač Viktor Kruz je svojevremeno odlučio da samostalno uplovi u dizajnerske vode. Napravio je brend nazvan Džoung Njhales . Osim fanova, tinejdžeri širom sveta kao i reperi su oberučke prihvatili Viktorove kreacije.

Poznati sportista izrađuje majice i dukserice inspirisane NFL dresovima, kačkete sa inicijalima ove marke. Maskota marke Džoung Njhales je kit obučen u smoking, na glavi ima cilindar, a u ruci drži džak novca.

Australijski golfer Greg Norman je uvećao bogatstvo zarađeno na terenu modnom linijom koja nosi njegovo ime. Odeća je inspirisana opremom sa terena. Koliko ljudi vole da nose njegove kreacije pokazuje činjenica da se osim na internetu prodaju u poznatim robnim kućama poput Mejsija.

EAP/GREGORIO CUNHA

Dečko iz reklama

Jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo je poznat i kao dečko iz reklama. U poslednje vreme ne samo da promoviše parfeme, satove i odeću, sarađuje sa dizajnerima nego i kreira. Brend CR7 se proslavio prodajom donjeg veša. Sada je popularni fudbaler odlučio da postane mag za obuću i svetu ponudi cipele sa njegovim imenom. Na oficijalnom sajtu mogu da se naruče čizme, mokasine, ali i eleganntiji modeli za specijalne prilike. Cene variraju od 140 do 300 dolara.




 

2024 © - Vesti online