Četvrtak 21.09.2017.
20:38
Vestionline, Hotsport

Jojić o duelu sa Zvezdom: Ne bih imao ništa protiv da se "probudimo"

EPA/JOERG SCHUELER
Miloš Jojić je standarn član prvog tima Kelna

Iako je meč između Kelna i Crvene zvezde na programu već narednog četvrtka naš internacionalac Miloš Jojić kaže da je njegovom timu prioritet Bundesliga. 

- Još uvek ne razmišljamo o utakmici protiv Crvene zvezde, iz razloga što nam je Bundesliga prioritet. Trenutno na tom polju ne stojimo baš najbolje i sav fokus je usmeren na utakmicu u nedelju (gostovanje Hanoveru). Ne bih imao ništa protiv da se već od nedelje „probudimo“ – kazao je Jojić u izjavi za Hotsport.

Ioak, navijači nemačkog kluba euforično su dočekali povratak u Evropu posle 25 godina pa se čak njih 20.000 našlo u Londonu uoči meča 1. kola.

- U gradu se svakako priča dosta o evropskim utakmicama. Vlada velika euforija i potražnja kartama. Svaki navijač Kelna želi da bude deo evropske priče, ma gde god bilo. Da li u Kelnu, Beogradu ili Londonu, što smo svi mogli da vidimo prošle nedelje - objašnjava Jojić.

Meč između Kelna i Crvene zvezde na programu je 28. septembra sa početkom od 19.00 sati i biće igran na Rajn Energi stadionu.

2024 © - Vesti online