Četvrtak 21.09.2017.
14:26
Vestionline

Forlan: Nejmar se sa Mesijem ne bi tako ponašao

EPA/JUAN IGNACIO MAZZONI
Stao u odbranu Kavanija: Dijego Forlan

Bivši urugvajaski reprezentativac Dijego Forlan stao je u odrbanu svog sunarodnika Edinsona Kavanija koji se proteklog vikenda sukobio sa saigračem iz PSŽ Nejmarom oko izvođenja jedanaesterca. Prethodno se Kavani verbalno sukobio i sa Danijem Alvešom koji je želeo da mu uzme loptu i omogući Nejmaru da izvede slobodan udarac.

- Kavani zaslužuje poštovanje. Već dugi niz godina je priznati golgeter, postigao je mnogo golova, uključujući i penale. Nejmar se tako ne bi ponašao da je u pitanju bio Leo Mesi. Ponašao se kao mali dečak kad je protestovao zbog odluke Kavanija da izvede jedanasterac. Ovakvi sukobi se događaju u svim klubovima, a ponašanje Alvesa nije bilo na mestu - istakao je Forlan.

Kako bi se situacija u ekipi smirila Alves je u sredu, navodi "L'Ekip", pozvao sve članove tima u jedan restoranu za celu ekipu. Pojedini mediji su posle nesuglasica Kavanija i Nejmara preneli da je Brazilac od uprave kluba tražio da proda Urugvajca, dok je trener Unai Emeri poručio da igrači moraju da se dogovore ko će da izvodi penale.

2024 © - Vesti online