Sreda 20.09.2017.
23:06
Vestionline

Partizan loše počeo sezonu: Crno-beli poklekli u Baru

abaliga.com/Mornar/Media Pro
Novi plej Patizana Najdžel Vilijams Gos debitovao je u crnom dresu

U prvom meču sezone, crno-beli su pokazali da su neuigrani, da je nov tim, i da će Miroslav Nikolić imati pune ruke posla u narednoj sezoni. Partizan je bio bolji u prvih 20 minuta, vodio je, ali je pao u nastavku. Domaćin je treći period igre dobio 27:17, preokrenuo rezultat, a u poslednjih 10 minuta je dodao gas i na kraju ubedljvo slavio protiv slabog Partizana u nastavku susreta.

U redovima Barana odlični su bili Nidem sa 22 i Mićović sa 18 poena, a dvocifreni su bili još Vranješ sa 17 i Šepard sa 13 poena. Kod Partizana Vanja Marinković je bio najefikansiji sa 14 poena, dok je pojačanje iz Dinamika Andreja Stevanović ubacio 13. Američki plej Najdžel Vilijams Gos postigao je 11 na debiju u novom klubu, a pojačanje iz Bajerna, talentovani Marko Pecarski je imao 12 poena.

U drugom polufinalu sastaju se Cedevita i Mega Bemaks. Trostruki uzastopni šampion ABA lige Crvena zvezde ne učestvuje na ovom turniru, koji se premijerno održava ove sezone, kao predigra starta regionalnog takmičenja.

2024 © - Vesti online