Utorak 19.09.2017.
18:04
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Neprestana briga o Miloševićima

D. Đorđević
Dejan Milošević sa majkom Vesnom

Ovaj čovek dobrog srca iz Nemačke dobro zna da bez njegove podrške ovaj nesrećni mladić, koji godinama muke muči sa zdravljem i njegova samohrana majka Vesna, teško da bi imali za najosnovnije. Topla poruka podrške i dobre želje ne izostaju.

Kao i uvek, ovo dobročinstvo ujedno je i zadatak za naše reportere da se po ko zna koji put sretnu sa Miloševićima, uruče im dar i verno zabeleže kako su i tom prilikom saznaju da li je Dejan stabilnog zdravstvenog stanja, jer se dugo bori da ne ostane bez noge zbog visokog šećera u krvi, ali i danima kad ga depresija ne pušta na miru.

Činjenica da sa majkom Vesnom skoro 14 godina bespravno živi u stanu nedovršene zgrade bez osnovnih uslova za život, bez struje i vode, ostavlja u nedoumici da li će i doživeti dan kada će se to rešiti. Zato je sigurno jedino to da Dejan i njegova majka Vesna sami ne bi mogli da izađu na kraj sa zlehudom sudbinom, da im u pomoć nisu pritekli mnogi ljudi dobrog srca širom sveta, a posebno dobrotvor iz Minhena koji ih nijednom nije zaboravio, na čemu će mu ostati večiti dužnici.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online