Utorak 19.09.2017.
17:51
Blic

Sestra Jelene Marjanović objasnila zašto je angažovala privatne istražitelje

youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Teodora Krsmanović

Kako za "Blic" priča Jelenina sestra Teodora Krsmanović, na ovaj korak su se odlučili kada su u pojedinim medijima počele da se pojavljuju informacije da je Jelena imala ljubavnika i da ju je on ubio.

- Istraga o njenom ubistvu je trajala predugo. Godinu dana smo čekali da nam se saopšti ima njenog ubice - prvo je što je rekla Teodora.

Kako dodaje, priče o Jeleninom ljubavniku celoj porodici su "jako smetale".

- To je stvarno bilo nemoguće jer svi koji su je znali znali su da joj je Zoran bio prvi dečko, da je po ceo dan brinula o mami, njemu i ćerki Jani - kaže ona.

Sestra ubijene pevačice objašnjava da je upravo zbog toga Jelena sve vreme bila na relaciji: bolnica (zbog mame), vrtić (zbog ćerke Jane), i kuća.

- Jelena i Zoran se nisu odvajali, ali nikada nismo pomišljali da je on ljubomoran i da su zbog toga zajedno - priča mlada sestra brutalno ubijene pevačice.

U šoku zbog Zoranovog hapšenja

Informacijom da je zbog Jeleninog ubistva uhapšen i osumnjičen upravo njen suprug Zorana pre nekoliko dana neprijatno je iznenadio celu porodicu.

- Ostala sam u šoku kada sam čula da je on osumnjičen za njeno ubistvo. Sa njim sam jedino ja bila u kontaktu od Jeleninog ubistva i redovno smo se čuli oko Jane - kaže Teodora i dodaje da ona ipak veruje državnim organima.

- Nije na meni da sudim Zoranu - zaključila je.

 

Za Više tužilaštvo, gde je osumnjičeni priveden nakon hapšenja, ovi dokazi bili su dovoljni da se izda nalog za hapšenje, kao i da se predloži pritvor, koji je Viši sud i odredio. Pritvor je određen kako Zoran ne bi uticao na svedoke, što nagoveštava da jos neko iz porodice Marjanovic možda poseduje informacije koje mogu dovesti do rešenja slučaja.

Tweet

2024 © - Vesti online