Utorak 19.09.2017.
17:09
Vestionline, N1

Ostala je bez Emija, a njena reakcija "zapalila" je internet

Tanjug/AP
Da li je zaista očajna, ili je samo odglumila zavist: Džeki Hofman

Naime, kada su voditelji ceremonije otvorili koverat i saopštili da je nagradu dobila Lora Dern, Džeki Hofman je glasno vikala “Dođavola, dođavola” i udarala sedište ispred sebe, što se može videti i na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Hofman je ubrzo nakon ceremonije započela tiradu protiv Lore Dern, porukama na Tviteru: "Lora Dern je imala slavne roditelje. Oprostite mi što sam od običnih ljudi", "Čula sam da Lora Dern vodi lanac dečje pornografije", "Čula sam da je Lora Dern krala umetnine od žrtava nacista"...

Dežki Hofman bila je u trci za Emi za ulogu služavke u filmu “Feud: Bette and Joan”, koji govori o rivalstvu glumica Džoan Kroford i Bet Dejvis, zbog čega mnogi na društvenim mrežama misle da je njena reakcija na gubitak nagrade bila odglumljena.

Mnogi tvrde da je njen postupak zapravo referenca na sukob slavnih glumica o kojem govori film za koji je bila nominovana.

Naime, nakon što joj je 1963. izmakla nominacija za Oskara, Džoan Kroford je snažno lobirala u Holivudu da nagradu ne dobije njena rivalka Bet Dejvis. Kroford je na kraju čak i primila Oskara u ime dobitnice En Benkroft.

2020 © - Vesti online