Utorak 19.09.2017.
13:53
Tanjug, Vestionline

Večiti opet na terenu: Zvezda u Čačku, Partizan - Napredak

M. Todorović - Vesti
Žele novu pobedu: Fudbaleri Partizana

Večiti se nalaze u jakom ritmu utakmica na svaka tri dana zbog nastupa u Ligi Evrope, a baš je to razlog zašto u sredu igraju preostale dve utakmice 6. runde domaćeg takmičenja.

Crveno-beli idu u Čačak timu koji je tek minulog vikenda ostvario prvi trijumf ove sezone i nalazi se na deobi poslednjeg mesta

- Treneri ne vole previše da rotiraju, ali nekad su primorani. Protiv Borca će 11 najboljih igrati u tom trenutku. Zadovoljan sam mojim timom i dužinom klupe - rekao je trener Zvezde Vladan Milojević koji često ove sezone rotira igrače.

Kao i večiti rival, aktuelni šampion Partizan namerava da nastavi pobednički niz u Superligi protiv ekipe koja je vezala tri poraza i ostala bez trenera Nenada Sakića. Trener Partizana Miroslav Đukić ne vidi problem u gustom rasporedu, istakavši da su česte utakmice normalna stvar za velike klubove.

- Mesi i kompanija igraju u tom ritmu stalno, godinama. Naši igrači nisu navikli i moraju to da učine. Sve je u psihološkom momentu, potrebno je da se vidi ogromna želja da se savlada umor - rekao je Đukić.

Meč između Borca i Crvene zvezde igra se u 17 sati, dva sata pre Partizana i Napretka.

2024 © - Vesti online