Ponedeljak 18.09.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Dobre vesti kod Milićevića

Lična arhiva
Šalje pozdrave dobrotvorima: Sergej Milićević

O tome nas je nedavno s velikim ushićenjem obavestila majka Jasna:

"Dragi naši, prošlo je mnogo vremena od našeg poslednjeg javljanja, ali sada imamo vesti koje je bilo vredno čekati sve ovo vreme.
Sergej je prvi put pošao u vrtić. Postao je jedan veliki, zreo predškolac! Bio je malo zabrinut kako će se sve odvijati jer se retko odvaja od mene, ali smo jutros zajedno prošli kroz upoznavanje s vrtićem, drugarima i vaspitačicama. Veoma je komunikativan, druželjubiv i veseo dečak, tako da sam sigurna da će se uklopiti i uživati u društvu sa svojim vršnjacima. Na poslednjoj kontroli u Istanbulu rezultati magnetne rezonance su pokazali da je situacija stabilna, a preostali deo tumora je miran i treba ga samo pratiti. Nova kontrola je zakazana za godinu dana. Leto je proveo na moru i na selu, uživao je u plivanju i prirodi, a i mi gledajući njegovu radost! Sve vas mnogo pozdravljamo i grlimo. Vaši Milićevići."

I mi malom Sergeju želimo svu sreću, da raste u zdravlju i veselju, na radost svih.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online