Ponedeljak 18.09.2017.
10:56
Tanjug, Vestionline

Ožegović: Gol za navijače Partizana!

M. Todorović - Vesti
Srećan zbog gola: Ognjen Ožegović

- Predivno se osećam. Otkad sam došao u Partizan, naporno sam radio i trenirao za to da postignem gol. Drago mi je i što smo odigrali odličnu utakmicu i u napadu i odbrani, nadam se da će ovaj tim sve više napadati i igrati svaku utakmicu sve bolje. Samim tim će se moja forma dizati i nadam se da ću postizati što više golova - rekao je Ožegović.

Prvenac je proslavio klizanjem na kolenima, i salutiranjem malobrojnim pristalicama na istočnoj tribini. Zato i ne čudi odgovor na pitanje kome je posvetio gol.

- Navijačima Partizana. Drago mi je što su me navijači podržali. Sve što imam da kažem je da ću dati maksimum u svakoj utakmici. Bez obzira da li postignem gol, tu sam za tim, da se ostvaruju što bolji rezultati.

Deluje kao da je zbacio veliki teret s leđa, jer je prethodnih sedmica bio pod ogromnim pritiskom.

- Kod mene je uvek osmeh na licu i kad dam i kad ne dam gol, ali srećan sam što sam postigao gol. Nadam se da ću nastaviti ovako. Ako ekipa dobro igra, biće i meni lakše da postižem golove i igram odlično. Moj prvi cilj i motiv je da što bolje radim za tim da bi ekipa igrala što bolje - poručio je Ožegović.

2024 © - Vesti online