Nedelja 17.09.2017.
17:17
J. Arsenović - Vesti

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Svakodnevnica u Srbiji sve tužnija

youtube.com/Zadruga Official
Sunovrat radikalskog lidera: Vojislav Šešelj u rijalitiju Zadruga

Da i od dna ima dublje pokazao je i ulazak lidera radikala Vojislava Šešelja u Zadrugu, koji se uključio u trend potpune tabloidizacije zločina u Borči i to pošto se "ispovedio drvetu mudrosti"?!
- Uhapsili su Marjanovića, izgleda da je policija našla tragove njegovog DNK na donjem vešu njegove supruge. Sumnjam da je on ubica, pre mislim da je pomagač nekome u krugu svoje porodice. Danas je njegov otac prvi put progovorio o motivu ubistva, a to je navodni ljubavnik nastradale žene - rekao je Šešelj.

- To je potpuna katastrofa. To su odvratne stvari sa ivice društvenog života - rekao je sociolog Jovo Bakić kad smo mu opisali ko je sve gostovao, a ko je sada glavna zvezda pomenutog rijalitija.

Ali hapšenje Zorana Marjanovića, koji je samo nekoliko sati nakon što je privremeno napustio Zadrugu priveden u policiju zbog sumnje da je ubica, komentarisao je i predsednik Srbije. Aleksandar Vučić se založio za najstrožu kaznu, a onda ničim izazvan opisivao stravičan izgled pre godinu i po dana ubijene pevačice.

- Da vi vidite samo slike glave te nesrećne žene, dakle to je lobanja probijena ko zna koliko puta, to je nešto zastrašujuće. Takvi monstrumi zaslužuju najstrožu i najstrašniju kaznu. I za mene je zastrašujuće kad neko pokušava da pravi i da pruža simpatije onima koji su bukvalno majci svog deteta probili lobanju na ne znam koliko mesta - rekao je Vučić.

O Šešeljevom "ispovedanje" drvetu, skandalu ispred zgrade Pinka, otkud lisice kad fale dokazi i mnogim drugim analizama i komentarima  saznajte u štampanom izdanju Vesti i na VESTI-DIGITAL:

"Vesti", novine vaše porodice i vaše otadžbine, biće sada 24 časa sa vama.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

2024 © - Vesti online