Subota 10.07.2010.
18:36

Posetilac "Egzita" pao s bedema Tvrđave

Posle intervencije službe Hitne medicinske pomoći, M. K. je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, saopštila je novosadska policija.

Na prethodnom, desetom, "Egzitu", 11. jula 2009, mladić iz Londona Entoni Džonatan Fisk (22) izgubio je život posle pada sa visine od oko deset metara na Petrovaradinskoj tvrđavi a nesreća se dogodila takođe u ranim jutarnjim satima.

Tokom jučerašnjeg dana, policija je u stanu 32-godišnjeg Darka M. iz Apatina pronašla oko 1,2 kilograma marihuane, 18 saksija indijske konoplje i kompletnu laboratoriju za proizvodnju ove droge.

Darku M., koji je juče uhapšen, određeno je policijsko zadržavanje i biće priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu uz krivičnu prijavu. On se tereti za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojne droge, a policija nastavlja rad na utvrđivanju njegove ukupne kriminalne aktivnosti.

Stan je pretresen po naredbi nadležnog suda, jer je policija prethodno u Darkovom šatoru, u kampu "Egzita", pronašla 25,60 grama marihuane, dve bočice praha, za koji se pretpostavlja da je amfetamin, tri tablete "ekstazija" i izvesnu količinu domaćeg i stranog novca, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.


 

2024 © - Vesti online