Četvrtak 14.09.2017.
18:29
Vestionline, FK Javor

Javor otpustio trenera

pixabay.com
Ilustracija

- Tražili smo rešenje za krizu rezultata koju imamo već neki period i u tome nismo uspeli. U narednih par dana znaće se ko menja Vasiljevića, do tada tim vredno trenira i nadamo se da će rezultatski krenuti na bolje. Sa Vasiljevićem smo imali odličnu saradnju, izuzetno ga cenimo kao čoveka i trenera, ali smo u zajedničkom razgovoru zaključili da stvari ne idu željenim tokom i da se neke promene moraju izvršiti - kažu u Javor Matisu.

Vasiljević se jutros pozdravio sa igračima i poželeo im sve najbolje u nastavku prvenstva izrazivši nadu da će već u narednoj utakmici osvojiti željene bodove.

- Zahvalan sam na povenju koje sam dobio od samog dolaska u klub. Posle uspeha koji smo napravi plasmanom u plej of, dočekali smo ovu godinu uz velike ambicije. Medjutim, usledili su negativni rezultati, bez obzira što smo imali kvalitetan rad i dobru komunikaciju na relaciji tima i same uprave, mnogo malera nas je pratilo. Nismo imali dovoljno sreće da neke utakmice dobijemo ili uzmemo bod iako smo to igrom I zalaganjem zaslužili, igrači su se povređivali, prosto nije išlo. Vrlo je jasno da trener mora prvi povući nogu zarad boljitka kluba u budućnosti i ja zaista želim Javoru mnogo uspeha u nastavku takmičenja. Zahvaljujem se igračima i upravi na saradnji a ja se okrećem nekim, nadama se, boljim danima u trenerskoj karijeri -rekao je Vasiljević, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Javor je u prvih devet kola Superlige Srbije poražen čak sedam puta, a ima po jedan remi i pobedu odnosno ukupno četiri boda što je trenutno dovoljno za pretposlednje mesto na tabeli.

2024 © - Vesti online