Sreda 13.09.2017.
19:10
D. Dekić - Vesti

Miškoviću ne daju da zida u Beogradu

D. Dekić
Predstavljanje hotela Interkontinental u Ljubljani

- U Sloveniji je bilo lako i jednostavno raditi, jer sve što je trebalo uraditi, navedeno je na sajtu grada. Zna se šta se i kako plaća, od dozvola do izgradnje koju smo završili u roku, za godinu i po dana - rekao je Vasić novinarima povodom završetka radova na investiciji Delta holdinga, čije je svečano otvaranje najavljeno za 27. septembar.

D. Dekić
Vidikovac sa poslednjeg sprata "B" restorana

Luksuz u Ljubljani

Hotel Interkontinental u Ljubljani ima 165 soba, dve banket sale za 500 gostiju, i nekoliko sala za sastanke. U restoranu na poslednjem spratu je restoran, a ceo 18. sprat je za opuštanje, jer se tu nalazi spa centar, bazen i fitnes centar. Osim gostiju hotela, moći će da dolaze i turisti i Ljubljančani kojima je rekreacija omogućena ukoliko se odluče na dnevnu, nedeljnu i godišnju pretplatu.

A. Čukić
Živorad Vasić, regionalni direktor Interkontinental hotels grupe

Vasić je istakao i podršku gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića koji je svake nedelje obilazio radove. Obelodanio je i da su počeli razgovori o izgradnji Interkontinentala sa prvim čovekom Zagreba Milanom Bandićem koji je, kako je rekao, ponudio dve lokacije u glavnom gradu Hrvatske.

D. Dekić
Bazen hotela

- U Beogradu imamo projekat, potpisane ugovore, plaćenu lokaciju od 35 miliona evra i sve takse. Sve što smo mogli uradili smo, ali nedostaje građevinska dozvola, pa je i dalje rupa na mestu između zgrade Delta holdinga i hotela Hajat u Novom Beogradu, gde treba da bude novi hotel. Nadamo se da će grad imati sluha za ovu investiciju - pojasnio je Vasić, apelujući na gradske vlasti da omoguće izgradnju hotela koji će zaposliti stotine ljudi.

D. Dekić
Predsednički apartman
D. Dekić
Pogled iz predsedničkog apartmana
 
2024 © - Vesti online