Utorak 12.09.2017.
22:59
Vestionline, Tanjug

Ana ili Zorana? Vučić odabrao...

Tanjug
PUna podrška za premijerku: Ana Brnabić i Aleksandar Vučić

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara koga podržava u sukobu oko zakona o rodnoj ravnopravnosti, Zoranu Mihajlović ili Anu Brnabić, kao i ko je njegov premijer Brnabić ili Mihajlović, jasno poručio da njegovu podršku i svaku vrstu pomoći ima Ana Brnabić.

- Nisam je lako izabrao, dugo je bilo potrebno, ali sam napravio dobar izbor. Srbija ima veoma dobrog premijera - podvukao je on. 

Vučić je ukazao da je ona završila veoma važan posao za Srbiju, završila je sedmu reviziju MMF-a, kritikujući da to nije proteklo zapaženo u javnosti, jer ne postoje pozitivne vesti u Srbiji.
S tim u vezi je kazao da je čuo danas da su neki zaprepašćeni jer im je nedovoljno 11 do 12 odsto povećanja minimalnih primanja. 

- To su građani dobili zahvaljujući svom radu, ali i osmišljenoj politici Vlade Srbije. Kojima je to nedovoljno - glasajte za one koji će da kažu da mogu bolje, ali se sećam da, kada sam postao, premijer minimanlna plata je bila daleko niža. Kažu "mi smo jeftina radna snaga", a danas imamo samo 12 odsto nezaposlenih, za razliku od 26 odsto kada su drugi bili na vlasti - objasnio je Vučić. 

Rekao je i da bi mogli da se dovedu na vlast oni koji bi nas vratili na nezaposlenost od 26 odsto, konstatujući da bi nas vratili na 30 odsto dok bi rekli "keks". 

2024 © - Vesti online