Utorak 12.09.2017.
11:45
Vestionline

Osmogodišnjak koji je Vučiću rekao NE, dobio dres Rijeke sa potpisima fudbalera

Tanjug
Aleksandar Vučić sa decom iz Hrvatske

Dečaku koji je usred Beograda Vučiću rekao odlučno "ne" i ostao veran svojoj Rijeci, uprava kluba poklonila je dres sa potpisima svih igrača. Poklon mu je uručen u subotu na utakmici Rijeke i Cibalije, piše hrvatski portal 24 sata.

"Ne treba previše isticati koliko je ovaj gest značio malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živeti, disati i navijati za - Rijeku", naveo je fudbalski klub na svojoj veb stranici.

Vučić je 24. avgusta u Beogradu primio decu iz Kostajnice, Rijeke i zadarskog zaleđa koji su kao polaznici letnje škole "Sveti Sava" iz Beograda, nekoliko dana boravili u Srbiji.

Kada je od jednog osmogodišnjaka čuo da navija za Rijeku Vučić mu je uzvratio: "Tino, moraš da nađeš neki veći bolji klub da navijaš - da budu Zvezda ili Partizan, malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka - znači ili Zvezdu ili Partizan... Tino da ti kažem nešto, na prostoru bivše Jugoslavije, a i šire od toga, Beograd je lepši od svih ostalih gradova i to uverljivo. Veći je od Zagreba dva i po puta, skoro tri Zagreba stanu u jedan Beograd, pet Sarajeva stanu u jedan Beograd. Računam da je Beograd tvoj grad isto koliko i Rijeka i taman da voliš najviše Beograd i Rijeku", rekao je Vučić.

2024 © - Vesti online