Ponedeljak 11.09.2017.
18:00
A. Vučićević - Vesti - Foto: Lična arhiva

Hvala što nam blažite muke

Lična arhiva
Hod po mukama: Ljiljana i Aleksandar Čolić

Kao i uvek, Ljiljana je odmah obavestila naše novinare o dobročinstvu koje je doputovalo s drugog kontinenta. Kako kaže, pomoć stiže u pravi čas, pred putovanje.

- Acino stanje je sve lošije. Narednih dana putujemo u Selters banju i nadamo se da će to pomoći da se njegovo stanje malo popravi. Sve je teža situacija što je stariji - rekla je Ljiljana.
Ona i sama ima zdravstvenih problema, najviše sa leđima, što joj posebno otežava brigu o bolesnom sinu. Iskazala je neizmernu zahvalnost prijateljima iz daleke Kanade koji uvek misle na njih.

Ne mogu bez lekova

- Godine uzimaju svoj danak. I briga o sinu ostavila je tragove na mom telu. Nažalost, Acina invalidska penzija i nadoknada za tuđu negu i pomoć nisu dovoljni da pokriju naše najosnovnije potrebe, posebno kad smo oboje bolesni i kad su nam stalno potrebni lekovi - ističe Ljiljana.

- Svim članovima Udruženja srpske bratske pomoći iz Kanade, kao i njihovom predsedniku Branislavu - Banetu Živanoviću iz Toronta, želim mnogo da se zahvalim. Sve što bih rekla jeste da pokažem koliko nam znači i koliko nas dirne u srce svaki put kada stigne pomoć od njih, kao i od svakog donatora. Briga za golu egzistenciju je naša svakodnevica, a dobročinitelji koji nas se sete iz svih delova sveta uvek me iznova uvere da dok god je njih, nema razloga da brinem za budućnost - kaže Ljiljana.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online