Ponedeljak 11.09.2017.
10:54
M. Topalović - Vesti

Nejmar: Novac je u drugom planu

EPA/MAURICIO DUENAS CASTANEDA
NOVAC STAVIO U DRUGI PLAN: Nejmar

Brazilski napadač Nejmar otkrio je da je u PSŽ došao isključivo zbog želje da osvoji Ligu šampiona. Nejmar je za rekordnih 222 miliona evra potpisao za PSŽ, u koji je došao iz Barselone, a glavni razlog zbog koga je došao u Kataloniju je želja da osvoji Ligu šampiona. Evropski debi za novi klub imaće već sutra protiv Seltika.

"Jedan od mojih najvećih razloga za dolazak u PSŽ je bio da pomognem klubu da ispiše istoriju. Liga šampiona nije jedini trofej koji je želeo, ali to je najvažniji trofej", izjavio je Nejmar, pa je dodao: "Cilj je da ove sezone pokušamo da osvojimo trofej. Verujem da smo sposobni, a i imamo isklustvo - igrači znaju šta treba da se osvoji Liga šampiona. Dani Alves je tri puta osvajao, Tiago Mota je bio prvak u Barsi i Interu, Anhel di Maria s Realom...".

Za ogromne količine novca su Nejmar i Mbape došli u PSŽ, ali Brazilac uopšte ne razmišlja na taj način.

"Naknade za transfere nemaju nikakve veze s igračima. Sve što znas zanima su izazovi i idemo tamo gde možemo da budemo uspešni. Poslovanje se vrši između dva kluba, mi smo skoncentrisani na udbal", zaključio je Nejmar.
 

2024 © - Vesti online