Nedelja 10.09.2017.
06:49
Vestionline, Mondo

Muslin veruje da će važan šraf njegove mašinerije biti spreman za gostovanje u Beču

Vesti - M. Todorović
I dalje postoji šansa da se Kostić (prvi sleva) nađe na okupljanju pred utakmice sa Austrijom i Gruzijom

Međutim, pojavila se informacija da selektor Muslim neće moći da računa na jednog od najvažnijih članova tima - Filipa Kostića, koji je povredio butni mišić na meču njegovog Hamburga protiv Lajpciga. Prve prognoze su govorile da se očekuje pauza od četiri nedelje, ali...

- Od juče posle utakmice u stalnom smo kontaktu sa njim, doktor reprezentacije i ja, a reč je o povredi misića. Dobro je da je odmah izašao iz igre, čime je sprečena mogućnost da povreda bude teže prirode - rekao je Muslin u izjavi za Mondo.

Ukoliko oporavak bude tekao željenim tokom moguće je da se Kostić dođe na okupljanje pred duele sa Austrijom i Gruzijom.

- Predstoji mu oporavak, ali prema trenutnim prognozama verujemo da će biti spreman za okupljanje i pripreme za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama. Pratićemo situaciju i želimo mu da se što pre oporavi - poručio je iskusni stručnjak.

Dva kola pre kraja kvalifikacija Srbija ima četiri boda više od Velsa i pet od Republike Irske pa bi jedna pobeda u dva navedena duela bila više nego dovoljna za overu prvog mesta u grupi D.

2024 © - Vesti online