Subota 09.09.2017.
11:53
Vestionline

Našao golu provalnicu u krevetu

pixabay
Foto: Ilustracija

Neimenovani čovek rekao je policiji da je neobična saga počela u utorak kada je našao otvoren poštanski paket na tremu svoje kuće u malom farmerskom mestu Anderson na severu Kalifornije.

Nož koji je poslednji put video u kući bio je na tremu, po ulasku u kuću zatekao je zagrižen sendvič i otvoreno pivo, a primetio je i jednu praznu pivsku flašu i da pakla cigareta nedostaje, navela je policija.

Pošto je video da se neko nedavno tuširao u kupatilu i našao razbacanu nepoznatu odeću, u svom krevetu zatekao je ženu koja je spavala.

On je rekao da ju je probudio i pozvao policiju. Dok je razgovarao s policajcem, žena se obukla i sela na stolicu na tremu, posle čega ju je policija uhapsila.

U saopštenju policije navodi se da je uhapšena Mišel Votkins (33) iz Džankšon Sitija, malog mesta udaljenog 105 kilometara od Andersona.

U trenutku hapšenja kod nje je bila pakla cigareta koja je nedostajala u kući. Ona je zadržana jer nije platila kauciju od 25.000 dolara, a tereti se za provalu u stan, sitnu krađu i posedovanje ukradene robe.

2024 © - Vesti online