Utorak 05.09.2017.
17:07
pink.rs

Otkriveno: Oni će voditi "Zadrugu"

youtube.com/Balkan Channel
 

Njih troje se veoma raduju početku rijalitija i ne kriju zadovoljstvo što će biti deo istorijskog projekta Željka Mitrovića.

- Radujem se ovom projektu i jedva čekam da počne. Za mene je "Zadruga" nešto najzanimljivije što sam radila do sada, to je veliki izazov. Delim uzbuđenje koje verujem da osećaju i gledaoci pred sam početak, ali i produkcija i učesnici - rekla je Rada Radenović, a isto ushićenje oseća i Dušica Jakovljević.

- Posle četiri godine, koliko radim na TV Pink, velika mi je čast što sam dobila priliku da budem deo najskupljeg, najkreativnijeg i najvećeg televizijskog projekta ikada. Ja sam nikad spremnija i zrelija, što si tiče moje karijere, a i mene privatno, da se u ovoj sezoni potpuno poklonim Televiziji Pink i gledaocima - rekla je Dušica.

Ognjen Amidžić je neko ko iza sebe ima osmogodišnje iskustvo, s obzirom na to da je od samog početka vodio rijaliti "Farma", te nema sumnje da će se gledaoci radovati da ga na tom mestu vide i tokom trajanja rijalitija "Zadruga".

- Drago mi je da sam deo takvog projekta, koji još nije viđen na ovim prostorima. Kao i do sada, baviću se protokolom - nominacijama i izbacivanjem, kao što su ljudi i navikli. Biti deo tima koji radi na ovom projektu je zasta velika čast. Kao i gledaoci, i ja jedva čekam da "Zadruga" počne - istakao je Amidžić.

2024 © - Vesti online