Ponedeljak 04.09.2017.
13:05
Vestionline

Ožegović: Razumem navijače, dao sam im povod!

Vesti - M. Todorović
Želeo samo u Partizan: Ognjen Ožegović

Samo dan posle promocije u Humskoj, u trening centru šampiona Srbije Zemunelu Ožegovića je dočekala poruka najvatrenijih navijača:

- Kad vidiš Grobare spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje!

Mladi napadač ističe da je znao šta ga čeka kad je dolazio u redove crno-belih.

- Možda ne u ovoj meri, ali, bio sam spreman da istrpim jer sam odavno želeo da dođem u Partizan. Bilo mi je jako teško kad sam video transparent. Pokušavam da shvatim da je sve cena onoga što želim. Razumem navijače, dao sam im povod - izjavio je Ožegović za "Sportski žurnal".

Ožegoviću se, pored neprimerenih reakcija u prošlosti u utakmicama protiv Partizana, zamera i to što je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

- Kao dete sam bio već u Partizanu, tri meseca sam trenirao sa dečacima rođenim 1994. godine, trener mi je bio Zvonko Popović. Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan - Zrinjski. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra - zaključuje Ožegović.

2024 © - Vesti online