Nedelja 03.09.2017.
10:00
Vestionline

Majstori za poljupce: Ova tri muškarca se najbolje ljube!

pixabay.com

Lav

Muškarac Lav emituje jako dobru energiju, a to se najlakše oseti kroz poljubac! Usne su njegovo najjače oružije sa kojim raspolaže. Prirodni talenat koji poseduju, zaista je čaroban i oni se time diče i ponose. Čak i da ste rešili da se sa njime poljubite, iz čiste dosade, nakon poljupca, počećete da se zaljubljujete, jer on to radi najbolje! Neće vas ostaviti ravnodušnom, i sve i da je kratak poljubac u pitanju, želećete da se ponovi i da tu „magiju“ osećate još, iznova i iznova. Ljubljenje sa njime, san je svake senzualne žene!

Škorpija

Muškarac rođen u znaku Škorpije se ljubi najbolje na svetu. To je gotovo jedini čin razmene energije sa suprotnim polom, kome ne pristupa na sebičan način. U svim ostalim segmentima, on biva sebičan. Inače on sam istinski uživa u poljupcima i tom prilikom voli da vodi igru. Partnerka tu postaje samo „stativa“, koja zapravo i ne mora da priželjkuje neku veću ili fantastičniju ulogu tom prilikom. Njeno je samo da se prepusti, a on će sve da radi sam. Ovo je muškarac nakon koga, svaka žena može da sakupi dobar niz štosova koje kasnije može da primeni u cilju fasciniranja nekog svog novog, narednog emotivnog partnera.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Riba, može da se smatra „najlukavijim“ pri ljubljenju. On uvek može raditi ono što ne očekujete, pa je taj faktor iznenađenja koji on emituje, zaista izuzetno velik. I sam događaj poljupca kod njega može da bude iznenadan, što je u velikoj meri dovoljno da se neke stvari dovedu do maksimalnog užitka. Svaka žena koja se ljubila sa muškarcem u znaku Riba, pamti to kao poprilično nezaboravno iskustvo, koga se rado seća. Ovaj muškarac jednako dobro barata kako usnama, tako i rukama, pa se kod njega poljubac u kome vam neće dodirivati kosu ili na neki drugi način stimulisati vaše telo gotovo i ne računa kao poljubac, a sve ovo ih definitivno svrstava u katergoriju majstora za poljupce.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

2024 © - Vesti online