Subota 10.07.2010.
08:00
Vestionline

Šta će najefikasnije ubiti seks na odmoru

Šta nikako ne raditi ako želite da postignete ovu idilu? Sledi pet najmoćnijih ubica strasti na godišnjem odmoru.

Letovanje s roditeljima
OK - znamo, nemaju baš svi novaca za Karibe, a roditelji imaju zgodnu vikendicu negde na obali, pa zašto ne? Možda se i slažete s ocem – delite stavove o političkoj situaciji u zemlji. I možda njena majka baš odlično kuva i ne govori puno… Ipak, roditelji pod istim krovom su najbolji kontraceptiv koji možete zamisliti. Ništa neće tako pouzdano i brzo ubiti raspoloženje nego njihova senka koja se nadvija nad vama.


'Pa šta očekuješ u tvojim godinama?'
Nismo više svi dvadesetogodišnjaci. Neki od nas su dobro zagazili u tridesete, možda i u četrdesete… Koliko god racionalni bili, gola istina kupaćih kostima može nas baciti u bedak. Ako vam je iole stalo do vašeg seksualnog života, zanemarite to. Godine nose svoje. Šta činiti? 'Bore? Celulit? Nemam pojma o čemu govoriš… Gde?'


Proveravanje mejla i Fejsbuka
Nikakav vam važan mejl neće promaći u 10 dana godišnjeg odmora. A zašto ne Fejsbuk, pitate se? Pa to je ionako zabava.... Ostavite se toga. Bolje na radiju ulovite frekvenciju jedne od onih lokalnih radio stanica, a na kojima puštaju evergrine.


Zadovoljavanje forme
Isto tako – 350 dana u godini ste uređeni, ljubazni i nasmešeni ako to morate biti. Ne dajte se uvući u istu klopku i na godišnjem. Naporne komšije vam se neprestano nadviruju preko ograde i zovu vas na kafu?

Odbacite energično sve to. Niste nikom ništa dužni. Radije se sakrijte u kuću i ostanite celi dan u krevetu. 'Jesmo li ikada probali ovo? A, da se ti okreneš onako? Pala mi je na pamet dobra ideja...' I ko zna šta još. Zamislite, čitav dan u krevetu!

2024 © - Vesti online