Četvrtak 31.08.2017.
23:23
Vestionline, blic.rs

Glumici je drago što boravi u Srbiji, ali ne planira da se vrati da živi

Epa/PAUL BUCK
Glumica Marija Karan

Reč je o kriminalističkoj seriji koja se Mariji Karan mnogo dopala.

Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović ispričaće nam uzbudljivu i emotivnu priču o Beogradu danas iz jednog posebnog dorćolskog ugla.

- Nažalost, procedura je takva da dok je snimanje u toku ne smem ništa da otkrivam o novoj seriji kao ni o mojoj ulozi u njoj. Mogu samo da kažem da sam presrećna što ponovo snimam u Srbiji i što imam tu čast da radim sa sjajnom ekipom u jednom odličnom projektu - izjavila je Marija Karan.

U medijima joj često postavljaju pitanja da li bi ponovo mogla da živi u Srbiji, na šta ona odgovara:

- Srbija je prelepa zemlja, i to je moja domovina. Volela bih da je to zemlja perspektive i budućnosti, onda bi to sigurno bila destinacija broj jedan da se živi u Evropi - rekla je ona, kojoj je po svemu sudeći lepše u Los Anđelesu.

U više navrata je izjavila da najviše vremena provodi sa  svojim sinom Markom Leom.

- Biti mama je najlepše osećanje na svetu. Radujem se svaki put kad me moj sin oslovi tako - naglasila je ona.

Marija je inicijator "Balkan Projectsa". Plan ovog projekta je da vrati Balkan u sve tokove savremene umetnosti, izgrađujući novu svest o lokalnom talentu,kako onom iz prošlosti tako i ovom iz sadašnjeg trenutka.

- Želim da pomognem na način na koji najbolje umem i mogu u promociji naših umetnika. Iako sam u umetničkom svetu već duže vreme, nažalost, nemam priliku često da čujem za naše umetnike. To je bio i najveći motiv da se ovim ozbiljnije pozabavim. Duboko verujem da imamo talentovanih umetnika, ali da ne postoji način ili, bolje rečeno, sistem da se to vidi u svetskim okvirima. Sve se odvija na sporiji, pomalo nesvakidašnji način, shodno svemu ostalom što se dešava u našoj zemlji - rekla je ona.

2024 © - Vesti online