Nedelja 27.08.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Olakšali ste mi muke

Lična arhiva
Hvala od srca: Gordana Petrović

Reč je o anonimnoj donatorki iz Liverpula, predgrađa Sidneja, koja je poslala za Gordanu prilog od 150 dolara posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sidneja. Ova pomoć odmah je prosleđena na njen kućni prag.

- Imala sam prilike da se čujem sa tom divnom ženom, koja želi da ostane anonimna i neizmerno sam joj zahvalna što je imala razumevanja za moju muku. Njena pomoć mnogo znači i stiže u dobar čas. Iako se vreme zakazane operacije u Nišu približilo, jer je moje stanje zaista sve gore i gore, nažalost operacija je odložena zbog nedostatka šrafova koje bi trebalo da mi postave na kičmu. Zato ponovo moram na kontrole u Niš i ponovno zakazivanje, a svaki put tamo opet košta - iskreno će Gordana, koja samo za lekove mesečno treba da izdvoji oko 60 evra, što je za nju ogroman novac. Potom dodaje:

- Činjenica je da moja ćerka koja je bez zaposlenja i ja nemamo na koga da se oslonimo. Da ona bar radi, bilo bi nam lakše. Posao svakodnevno traži i ne odustaje. Daće Bog i da se to reši. Zato nam je ova pomoć tako dragocena. Neka dobri Bog blagosilja tu dobru ženu, kao i sve ostale dobre duše koje su mi već pritekle u pomoć. Bez njih ne bih mogla da kupim injekcije i neophodne lekove i verovatno bih uveliko bila u postelji, bez izgleda da ću iz nje opet ustati.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

 

2024 © - Vesti online