Ponedeljak 28.08.2017.
05:00
D. Petrović - Vesti

Golišavi momci hit interneta

Instagram/sashakovacevic
Ponosan na pločice: Saša Kovačević

Saša Kovačević zapalio je društvene mreže kada je okačio svoje golišave fotografije pored bazena. Izvajano telo i pločice na stomaku duguje iscrpljujućim treninzima u teretani. Ako je suditi po komentarima brojnih žena - isplati se.

- Do pre godinu-dve nisam vodio računa o ishrani, a sada sam to promenio. Što se treniga tiče, vežbam pet do šest dana nedeljno i mogu slobodno da kažem da sam postao zavisnik od teretane. Ako sam negde dva-tri dana van zemlje, treniram u hotelu, ili gde god stignem. Vežbanje mi je ušlo u krv - kaže Kovačević.

Instagram/harisberkovic_com
Zgodan dečko: Haris Berković

I mlađani Haris Berković ima čime da se pohvali. Doduše, nije baš toliko zategnut kao Kovačević, ali svakako spada među najzgodnije frajere na estradi. Zato ne čudi što je uspeo da osvoji Radu Manojlović. Iako je stariji od pomenutih kolega, za Kovačevićem i Berkovićem ne zaostaje ni Aco Pejović.

Pevač je dobro zagazio u petu deceniju, ali još uvek dobro izgleda. O tome svedoče njegove najnovije fotografije iz Toskane gde se trenutno odmara. Njegova golišava fotka pokrenula je lavinu mahom pozitivnih komentara, posebno što fanovi nemaju često priliku da ga vide u ovakvom izdanju.

"Toskana, vinski raj! Ovde bih da ostarim", napisao je Pejović u opisu fotografije na Instagramu.
"Boje glumaca" brani Aleksandar Radojičić koji se rado fotka golišav, a zašto i ne bi kad redovno vežba.

- Za svakog čoveka je bitno da se dobro oseća u svojoj koži. A da li će imati pločice na stomaku ili ispod 100 kilograma nije važno sve dok na taj način ne pokušava da nadoknadi neke druge nedostatke. Volim da treniram, prija mi ta vrsta discipline. Nije važno koliko treniraš, već da si svestan mogućnosti svog tela - rekao je jednom prilikom Radojičić.

instagram.com/craznatovic_official
Poziranje: Ceca Ražnatović

Zatrpan Instagram

Ceca Ražnatović retko se slika u kupaćem kostimu, ali ovog leta fanove je počastila baš takvim slikama.

Ona je pozirala u minijaturnom bikiniju, verovatno na Kipru gde ima kuću, pa se najčešće odmara na ovom ostrvu.

Kako nije baš ljubitelj vežbanja, fotku je "malo" doradila. Fotošopu nije odolela ni Jelena Karleuša koja obožava da se slika golišava. Ona je zatrpala Instagram slikama u kupaćem kostimu sa plaže i sa bazena jer očigledno ne može da odoli da se ne slika kad se skine.

U stopu je prati Seka Aleksić koja najviše voli da pozira pored svog bazena u dvorištu svoje kuće. Ona je zahvaljujući vežbanju brzo povratila vitak stas nakon rođenja sina Jakova.

Pljušte komplimenti: Marija Ergelja

Dame sa malih ekrana

Marija Egelja, zaštitno lice ružičaste televizije, važi za jednu od najzgodnijih voditeljki i "na čelu je kolone" dama sa malih ekrana koje vole da se fotkaju u kupaćem kostimu i slike kače na društvene mreže. Svaka njena fotografija ispraćena je komentarima: "Najlepša" ili "Prelepa", a ona fanovima rado izlazi u susret, pa ih često obraduje novim slikama.


 

2024 © - Vesti online