Nedelja 27.08.2017.
09:25
Vestionline, Tanjug

Težak udes u Beogradu, stradali mladi!

A. Čukić
Pune ruke posla: Hitna pomoć

Nesreća se dogodila u 21.50 sati, u Ulici 1. maja, kod broja 39, a na lice mesta izašli su, pored ekipe Hitne pomoći, i vatrogasci i policija.

Jedan 20-godišnji mladić je u toj nezgodi zadobio otvoreni prelom obe noge i prebačen je u Urgentni centar, dok je drugi, star 22 godine, s povredama kičme reanimiran i, takođe, prevezen u tu zdravstvenu ustanovu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Treći mladić, star 21 godinu, reanimiran je, ali je preminuo.

Protekle noći dogodile su se još dve saobraćajne nezgode – u 19.48 sati na uglu ulica Branka Radičevića i Žarka Zrenjanina u Borči lakše su povređena dva muškarca od 23 godine starosti, i potom prebačena u Urgentni centar.

U 01.47 sati na uglu Dalmatinske i Ulice Stanoja Glavaša lakše povrede zadobio je 21-godišnji muškarac, koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 95 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari. Juče je zabeleženo 137 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda među kojima je jedna, koja se dogodila oko 13.30 sati, bila teška i u njoj je povređena mlađa ženska osoba.

2024 © - Vesti online