Petak 25.08.2017.
18:45
Z. Mirković - Vesti

Novi detalji zločina u Beču: Oteo ženu, pa ubio Pericu?!

facebook.com/Perica Gavrilovic
Koban kompliment: Perica Gavrilović

Mediji su preneli reči Tomasa Kajblingera, portparola policije, da je 36-godišnja žena tokom saslušanja rekla da je u subotu, 19. avgusta, oko tri sata izjutra, u jednom kafiću u Otakringerštrase prvi put naišla na osumnjičenog kojeg je poznavala iz viđenja.

Albanac sa dosijeom

Osumnjičeni Albanac je, prema pisanju bečkih medija, odranije poznat policiji.
- On živi u 15. bečkom okrugu, a osobe koje ga poznaju kažu za njega da je veoma loš čovek - preneli su mediji reči izvora iz istrage.
S druge strane, Perica je bio veoma omiljen kod kolega ugostitelja, ali i gostiju Spejsa, koji od nedelje u znak žalosti ostavljaju cveće ispred Gavrilovićevog lokala.

- Već u kafiću je ženi bilo jasno da ne želi da ima ništa sa Albancem sa Kosova. Ona je napustila taj lokal sa prijateljicom, ali je tada Albanac povikao za njom da ga sačeka. Iako ona to nije želela, osumnjičeni Albanac sa Kosova, koji je bio pod dejstvom alkohola, pratio je tu ženu - preneli su mediji reči Kajblingera.

Perica Gavrilović i Almir M. (28) iz BiH, koji je u Gavrilovićevom Spejsu radio kao konobar, bili su na ulici oko 4.30 kada su videli 36-godišnju ženu i Albanca sa Kosova.

- Ludilo je da u ovo doba ulicama još šetaju tako lepe žene - uputio je Perica bezazleni kompliment.

Albanca je to očigledno naljutilo do te mere da je počeo da vređa Pericu i Almira, a potom je i nožem nasrnuo na njih. Najpre je izbo Almira, a potom je smrtonosne rane naneo i Gavriloviću. Na lice mesta brzo su stigli i lekari koji su dvojici ranjenika ukazali pomoć. Perica i Almir su prebačeni u Klinički centar (AKH), ali je Perica i pored svih napora lekara ubrzo izdahnuo, budući da ga je Albanac nožem ubo pravo u srce.

Osumnjičeni Albanac je posle zločina pobegao i policija i dalje traga za njim, a pretpostavlja se da je iz Austrije pobegao na Kosovo, preneli su mediji reči izvora iz istrage.

2024 © - Vesti online