Četvrtak 24.08.2017.
18:57
Vestionline

Posvađao se sa suprugom i nestao, posle 10 godina žena doživela šok

pixabay.com
Zamislite da posle 10 godina sretnete nekoga ko vas je napustio...

Naime, Sendi je poslednji put videla Rasela Dženkina u septembru 2006, kada je nakon svađe otišao u Veribi, gradić nadomak Melburna. Muškarac se nikada nije vratio, ostaviviši suprugu sa njihovo dvoje dece, četvorogodišnjim Itanom i dvogodišnjim Čarlijem. 

Rasel je i zvanično proglašen nestalom osobom, a policija mu nikada nije ušla u trag. 

Ranije ove godine, dospođa Džilet nalazila se sa decom na parkingu jednog šoping centra u Sanšajn Koustu - oko 1.600 kilometara udaljenom od njihove kuće - kada je u jednom automobilu primetila svog supruga. 

- Uvek sam verovala da je tu negde. Ali sam se prilično šokirala kad sam ga videla. Ne znam ni sama kako bih objasnila to osećanje, ono što sam videla me je potpuno ošamutilo - izjavila je za news.com.au. 

- Bili smo vrlo blizu. Ne znam da li je shvatio da smo to mi, ali samo saznanje da sam ga videla nakon toliko vremena bilo je vrlo zapanjujuće. Mogao je i da nam priđe, ali šta biste rekli nekome ko je bio odsutan 10 godina? - dodala je. 

Sendi navodi da je jedini razlog zbog kojeg je odlučila da javno iznese svoju priču taj što njena deca nisu videla i čula svog oca nijednom otkako ih je napustio.

2023 © - Vesti online