Ponedeljak 21.08.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Stankovići kao porodica

Lična arhiva
Slađana Stanković sa sinom Kristijanom


Prilog od 150 dolara, čime omogućavaju Stankovićima da mesec provedu bez brige da li će imati za najosnovnije potrebe, i ovog puta je stigao posredstvom Redakcije "Vesti". Odmah potom je i prosleđen na njihovu kućnu adresu.

- Činjenica koju nikada neću sebi izbiti iz glave je da nije bilo pomoći Đukića, Kristijana i mene bi zadesila teška sudbina. Bili smo na ivici gladi i bez ikog svog, a od kad su oni ušli u naš život, takva mogućnost više nije dolazila u obzir. Zato i nema tih reči kojima bismo mogli da im dovoljno zahvalimo ikada. Osim toga, kod nas je sve po starom. Čekamo početak nove školske godine, pa će dobar deo ovog novca ovog puta otići upravo na Kristijanove potrebe - iskreno će Slađana Stanković, koju je Kristijanov otac napustio još dok je bila u drugom stanju, tako da na njegovu pomoć odavno ne računaju.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

2024 © - Vesti online