Subota 19.08.2017.
02:30
Vestionline

Iznenadite ih: Za ove orgazme sve žene ne znaju

pixabay.com
Žene često ne poznaju svoje telo

1. Klitorisni orgazam

Za ovaj orgazam potreban je direktan nadražaj klitorisa, koji šalje prijatne talase kroz celo telo žene. Ovaj organ ima čak dva puta više nervnih završetaka nego što muškarci imaju na glaviću penisa. Zbog osetiljivosti reaguje na različite vrste dodira. Neke žene vole nežniju, a druge intenzivniju stimilaciju tog područja. Postoji oralna stimulacija, a kada koristite prstiće, poslužite se lubrikantima na bazi vode i pustite ženu da vas navodi na ono što joj prija. Klitorisni orgazam može biti vrlo intenzivan, ali većina žena ga smatra manje dubokim od drugih vrsta.

2. Vaginalni orgazam

Ovaj tip zadovoljstva tiče se vaginalnih zidova i ostaje usmeren na područje karlice ili donjeg stomaka, a može se i proširiti, u zavisnosti od iskustva. Kontrakcija materice, karličnih mišića i ponekad anusa jasan je znak orgazma, za koji nije potrebno mnogo vremena da se postigne. Žene ovaj orgazam osećaju kao prasak koji lagano raste i eksplodira duboko unutar vagine, zbog čega ga karakterišu kao manje intenzivan.

3. G-tačka orgazam

Tkivo oko mokraćne cevi koje se ispuni krvlju kada je žena seksualno uzbuđena naziva se G-tačka, od koje kreće orgazam i u kojoj se oseti vrhunac, koji može intenzivno projuriti i kroz celo telo. Ova reakcija je vrlo slična muškoj erekciji, jer uretralni sunđer postaje tvrd, što se i oseti na dodir. Načini stimulisanja su: ritmičko guranje ili kružni pokreti trenja koji često prouzrokuju žensku ejakulaciju. Ovaj poduhvat zahteva vreme, a žene ga opisuju kao posebno, duboko, intenzivno telesno zadovoljstvo koje raste sve dok celo područje donjeg stomaka i karlice ne eksplodira.

4. Ženska ejakulacija

Zahvaljujući drevnoj tantričkoj tehnici, ovaj tip orgazma stvara duboku vezu između žene i njenog partnera. Druge vrste ženskog orgazma su u poređenju sa ovim isuviše blage.

5. A-tačka

Stimulacija prednjeg zida vagine, na dubini od sedam do 10 centimetara, pruža ovaj orgazam. Najlakše se postiže prstima, tako što se to područje trlja i nadražava „dođi” pokretom. Moguće je postići ga i u misionarskoj pozi. Nakon orgazma A-tačka nestaje, kao i G-tačka, tako da se akcija može nastaviti.

6. Duboki orgazam

Blaženstvo nastaje kada se stimuliše deo vagine koji se nalazi na najnižem delu zadnjeg zida, neposredno pre grlića materice. To možete učiniti prstima ili dubokim i plitkim potezima.

7. U-tačka

Mali prostor koji se nalazi neposredno iznad i sa obe strane otvora uretre, deo kože između mokraćne cevi i vagine, kada se stimuliše prstom, jezikom, vrhom penisa, pruža moćan erotski doživljaj.

2024 © - Vesti online