Sreda 16.08.2017.
20:03
Vestionline

Šta je rekao Nikolić pred duel sa Partizanom?

EPA/CAROLINE BLUMBERG
Marko Nikolić, trener Partizana

- Ovaj tim Videotona postaje ratnička i pobednička ekipa, veoma sam srećan zbog toga. Izbacivanjem Bordoa napravili smo malu senzaciju. Živimo mali san koji se zove Liga Evrope. Znam da je za Partizan jedna vrsta moranja u ovom trenutku, a to može da bude naša šansa - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Nikolić kaže da njegov tim rasterećeno stiže na duel srpskom šampionu.

- Imamo dobar početak sezone, delimo prvo mesto sa Honvedom u prvenstvu, i tu smo u plej-ofu Lige Evrope. To je velika stvar za nas, ali ulazak u grupnu fazi bi bio ostvarenje malog sna. Imamo pravo da se nadamo. Šanse su podjednake. I dalje nije imperativ Liga Evrope, ali je atmosfera u Mađarskoj euforična povodom ove utakmice. U Beogradu se ne rešava ništa, imamo još 90 u Mađarskoj, moramo biti skoncentrisani, bez prava na greške i poklone - istakao je Nikolić uz nezadoviljstvo što će meč da se igra bez publike.

U Videotonu igraju i dvojica bivših napadača crno-belih, Danko Lazović i Marko Šćepović. 

- Emocije su prisutne, lagao bih kad bi rekao da nije tako. To ne može niko da nam oduzme, niti procenjuje koliko volimo Partizan, mi koji smo u Mađarskoj. Naravno, radimo u Videotonu sad i moramo da budemo profesionalci kao i uvek do sada u karijeri.

Marko Šćepović je bio povređen pa je pitanje da li će biti u sastavu.

2024 © - Vesti online