Utorak 15.08.2017.
19:52
Vestionline, KK Crvena zvezda

Feldin: Zvezdini navijači prave neverovatno atmosferu

kkcrvenazvezda.rs
Nova crveno-bele uzdanica Džejms Feldin

Nova uzdanica Crvene zvezde mts Džejms Feldin doputovao je letom iz Atine u Beograd u popodnevnim časovima. Amerikanca je na aerodromu ’’Nikola Tesla’’ dočekao direktor Kluba Davor Ristović, uručio mu prigodne poklone iz Zvezdinog Fan Stora i razgovarao sa novom uzdanicom crveno-belih.

- Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim - upitao je Ristovića Džejms i već je bilo jasno da sa nestrpljenjem očekuje da se pridruži saigračima. To će se dogoditi veoma brzo jer će Feldin u sredu obaviti potrebne preglede i odmah se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću. 

- Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo - rekao je na početku razgovora sa novinarima vidno raspoloženi Džejms Feldin uz karakerističan osmeh, a potom nastavio:

- Veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Već imam iza sebe osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već mnogo znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe, zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona.

Feldin je potom pričao o navijačima Zvezde sa kojima je imao prilike da se susretne u dresu Panatinaikosa.

- Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači. To su sigurno najbolji navijači u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi - zaključio je Amerikanac.

Feldin se potom uputio u hotel ’’Crown Plaza’’ gde se smestio i otišao na zasluženi odmor nakon dugog puta koji je vodio od Sjedinjenih Američkih Država, preko Grčke, sve do srpske prestonice. 
 

2024 © - Vesti online