Ponedeljak 14.08.2017.
12:30
Tanjug

Jović: Zdrav sam i prav

EPA/LARRY W. SMITH
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević i Stefan Jović

Reprezentacija Srbije je osvojila turnir u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa dva ubedljiva trijumfa, prvo nad Grčkom (93:61) u subotu, a potom i juče nad Crnom Gorom (82:71).

Dragan Milosavljević: A sada Hamburg

- Crna Gora je težak protivnik, ali smo uspeli da se izborimo sa njima. Nismo bili toliko sveži, oni su jako i agresivno igrali u odbrani, ali smo imali pravi odgovor. Forma nam raste i igramo sve bolje, sada idemo u Hamburg.

- Izuzetno jak turnir za sve nas, posebno što su ovo prve utakmice posle priprema na Kopaoniku i pravi testovi. Grci su protiv nas bili dosta umorni, što nije bio slučaj kod Crnogoraca jer su imali dan pauze i dosta su nas namučili. Ne tražim alibi, ali smo i mi bili umorni. U drugom poluvremenu smo nametnuli svoj stil i ritam i osvojili treći uzastopni "Trofej Beograda" - rekao je Jović.

Novi plejmejker Bajerna je dodao da nema nikakvih problema sa leđima, povredom koja ga je dugo mučila.

- Hvala selektoru i svim ljudima u Nemačkoj koji su mi omogućili lečenje tamo, a dosta mi pomaže i kondicioni trener koji radi sa mnom već mesec i po dana. Nemam nikakvih problema, zdrav sam, prav i polako ulazim u ritam - istakao je Jović.

2024 © - Vesti online