Četvrtak 08.07.2010.
19:02 >> 12:38h
Vestionline

Lebron Džejms ide u Majami!

Prema tvrdnjama ove TV stanice Džejms je i zvanično saopštito svoju odluku, a 25-ogodišnji košarkaš je "prelomio" nakon odluke Boša da potpiše za ekipu Hita.

"Ovo je bila veoma teška odluka. Skoro svake večeri sam menjao mišljenje, ali posle razgovora sa majkom otklonio sam sve dileme i odlučio sam se za Majami", rekao je Džejms.

Svih sedam sezona u NBA ligi, Džejms je proveo u Klivlendu, ali, iako je pokupio gotovo sva individualna priznanja, pretvorio ekipu u respektabilog kandidata za titulu, nije osvojio ni jedan šampionski prsten.

Upravo mogućnost da ih na Floridi osvoji nekolicinu sa tandemom iz najbolje generacije na draftu 2003.godine (Boš četvrti pik, Vejd peti) nagnala ga je da na kraju ipak krene na jug SAD, tačnije na Floridu.

Odluka da Lebron posle sedam godina napusti Klivlend i postane član Majamija teško je pala navijačima Kavalirsa koji su na više mesta u gradu palili dresove svog bivšeg ljubimca. Na nekoliko mesta protesti su bili nešto žešći pa je morala da interveniše policija.

2024 © - Vesti online