Subota 12.08.2017.
15:03
Vestionline, Tanjug

Milojević i dalje na bolovanju, ali biće spreman za Bačku

A. Čukić - Vesti
Boaći će seriju pogodaka pokušati da nastavi i protiv Bačvana

- Nalazimo se u ritmu četvrtak-vikend i ova utakmica izaziva veliku pažnju pred Evropu, ko će da igra... Svaki meč shvatamo maksimalno ozbiljno, što pokazuju rezultati i to što nismo primili nijedan gol. To je posledica odnosa i timske igre, svaka odbrana počinje od napada - rekao je Kosanović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kosanović je bio pred novinarima usled povrede leđa Vladana Milojevića, ali će šef stručnog štaba crveno-belih biti na klupi protiv Bačke.

- Bačka nema nijedan bod, promenila je trenera, ali mi se baziramo na našu igru - rekao je Kosanović, uz konstataciju da ga raduje što u Zvezdinoj igri učestvuje sve više mladih igrača i da se pravi zaokret kluba sa njihovim forsiranjem.

On je dodao da postoji šansa da od prvog minuta zaigra Luka Ilić koji je ovog leta potpisao za Mančester Siti, a potom ostao u Zvezdi na pozajmici.

- Svi pozvani igrači su u konkurenciji. Luka ima veliki potencijal, zaslužuje mesto u timu - naveo je on.

Kosanović, kao i Milojević, nije previše hteo da hvali igrače posle odličnog starta sezone.

- Deo sam stručnog štaba i nastaviću sa istom praksom. Igrači ispunjavaju sve zahteve, rezultati govore na kakav način rade. Treba biti realan i iskren i reći da dobro ispunjavaju zadatke i da je to posledica rada i dobre atmosfere. Ništa nije slučajno, ali treba ostati skroman i tražiti još bolje rezultate.

Prema njegovim rečima sadašnji tim Crvene zvezde ima nešto što je prethodnim nedostajalo, veliku želju za uspesima i dokazivanje.

Utakmica 5. kola Superlige između Crvene zvezde i Bačke igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić, uz besplatan ulaz.

2024 © - Vesti online