Subota 12.08.2017.
10:31
Vestionline, b92.net

Vozač Lejdi Di otkrio razlog njene pogibije!

en.wikipedia.org
Činilo se da uživa u životu i da je bila srećna: Lejdi Dajana

Kolin Tebut, jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njene smrti rešen da se pobrine o detaljima koji slede. Ispričao je da je na prozore stavio ćebad kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava unutra.

Govoreći o trenucima nakon smrti princeze Dajane, Tebut je ispričao da je bilo "vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevetu, a ne u mrtvačnici“.

- Našao sam neke ventilatore da rashladim sobu, u kojoj je bilo veoma toplo. Dok sam šetao okolo, trepavice i kosa princeze su se pomerale, što je bilo prouzrokovano vazduhom, i to me je dosta pogodilo. Morao sam da se okrenem, razmislim malo o svemu tridesetak sekundi i potom da nastavim sa onim što sam radio - priča on.

Tebut je ispričao da se u trenutku nesreće nalazio u krevetu, a prisećajući se Dajane, rekao je da je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila sa poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska porodica, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti.

- Nijednu prekornu reč nisam čuo za dve godine - rekao je.

- Te godine, pre nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila srećna - kaže Tebut.

2024 © - Vesti online