Sreda 09.08.2017.
17:54
Vestionline, Mocartsport

Todorić najavljuje dolazak još jednog igrača

M. Todorović
Na prvoj prozivci je bilo svega pet igrača pod ugovorom sa crno-belima

U izjavi za Mocartsport sportski direktor crno-belih Dragan Todorić objasnio je da Partizan nije platio obeštećenje odnosno da je popularni Sani došao kao slobodan igrač.

- Aranitović je potpisao ugovor sa Partizanom i već je registvoran. Uzeli smo ga kao slobodnog igrača i nismo platili ništa za njega. A ne znam kakav je sporazum između njega i Crvene zvezde. Aranitović je trebalo da ide na arbitražu, a znam da su napravili neki sporazum pre toga jer do arbitraže nije došlo - objašnjava Todorić.

Već dugo traju pregovori sa Markom Čakarevićem, koji je igrao za Partizan od 2011.do 2013. godine, a prošle sezone je u dresu Dinamika zaslućio titulu najkorisnijeg igrača KLS lige.

- Razgovaramo sa Čakarevićem o tome, važno je da sredimo neke odnose od ranije. Nadam se da ćemo to uspešno završiti i da će on uskoro opet postati igrač Partizana - naveo je Todorić, koji je dodao i da od dolaska plejmejkera Dinamika Andreje Stevanovića nema ništa.

Takođe, u planu je da Partizan pojača još neki stranac pored Bejkera i Skina, ali veliki problem predstavlljaju finansije koje nisu sjajne u klubu iz Humske.

2024 © - Vesti online