Utorak 08.08.2017.
15:28
Vestionline, Tanjug

Vanić: U seriji pobeda smo, da ostane tako i posle Borca

fkvojvodina.rs
Vanić ne veruje u već upisane pobede

- Uobičajeno, kao i pred svaku utakmicu, pa tako i ovu protiv Borca, očekujem dobar meč i pobedu. To je lako reći, ali ne i ostvariti jer da bismo osvojili bodove na terenu moramo da budemo perfektni. Ušli smo u pobedničku seriju, dok naš naredni rival još uvek nema nijedan bod, pa gledajući sa te strane, već nam je upisana pobeda. To zna da bude vrlo nezgodno i ukoliko ih shvatimo olako može doći do problema - rekao je Vanić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Utakmica između Borca i Vojvodina igra se sutra u Lučanima zbog radova na stadionu kraj Morave. Vanić upozorava svoje igrače da neće biti lako protiv ekipe koja posle tri kola nema nijedan bod i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli.

- Borac hoće da se nadigrava, moramo da imamo vrlo ozbiljan pristup i da se držimo naših principa u igri - poručio je Vanić.

Poslednjih dana mnogo se priča o odlasku kapitena Vojvodine Bogdana Planića u rumunsku Steauu.

- Sa Planićem sam razgovarao o nekim drugim stvarima, odnosno o tome da motiviše ekipu da i dalje ne samo pobeđuje, već i da ne dozvoljava protivnicima da nam stvaraju mnogo šansi, pogotovo znajući da Borac sa velikim brojem igrača dolazi u završnicu akcija. Njegov fokus i ponašanje uopšte ne ukazuju na to da je na izlaznim vratima. Ne znam šta će se dalje dešavati, ali za sada je i dalje naš član, prisutan je na treninzima i maksimalno posvećen svom poslu.

Utakmica 4. kola Superlige između Borca i Vojvodine igra se sutra od 20 sati.

2024 © - Vesti online