Ponedeljak 07.08.2017.
17:31
Vestionline, Hello magazin

Stana Katić u novoj holivudskoj seriji: Ovo je pravi triler

commons.wikimedia.org/Genevieve
Stana Katić

Publika će uskoro imati priliku da je gleda u podjednako uzbudljivoj avanturi u seriji "Absentia" koja će od jeseni biti emitovana na AXN kanalu.

Stana ovog puta igra FBI detektivku, ali je cela priča daleko od donekle šaljivog tona koji je pratio seriju "Castle". Naime, dok rešava zamršeni slučaj jednog serijskog ubice u Bostonu, ona nestaje.

Njen lik Emili Brn biva misteriozno kidnapovana i šest godina od nje nije bilo ni traga ni glasa. Emili je iza sebe ostavila muža i malog sina koji su u međuvremenu nastavili svoj život. 
Međutim, ona se misteriozno pojavljuje kada je pronađu u napuštenoj kolibi u šumi.

Ali ona nema nikakvo sećanje ni o tome kako je nestala niti šta joj se dešavalo tokom tih šest godina. Tu njene muke tek kreću jer je suprug nastavio svoj život, oženio se, a sina sada odgaja druga žena.

Uz to, vraća se na posao, ali samo kako bi se opet našla okružena misterioznim i komplikovanim slučajem niza ubistava.

- Ovo je jedan pravi triler i drago mi je da sam mogla da radim na ovakvom projektu.Što se tiče sličnosti između ovog lika i onog koji sam imala u seriji “Castle”,mogu samo reći da su obe izuzetno jaki ženski likovi iako su smeštene u potpuno različitim kontekstima - ispričala je glumica o novom angažmanu.

Pored Stane, u seriji koja bi trebalo da u prvoj sezoni ima 10 epizoda igraju Patrik Hejzinger (“Revolution"),kao njen muž, i Ralf Ajneson (“Igra prestola”) u ulozi FBI agenta.

Uz to, u seriji “Absentia”, koja je dobrim delom snimana u Mađarskoj i Bugarskoj, još se pojavljuju i Kara Teobold, Bruno Bičir i drugi.

Stana, koja je rođena u Kanadi a godinama živi i radi u Americi, glumica je srpskog porekla.
Već dve godine je u braku sa Hrvatom Krisom Brkljačem.

2024 © - Vesti online