Ponedeljak 07.08.2017.
12:40
Tanjug

Stojković: Milijaš mi rekao samo da trčim i ne pametujem

EPA/MARTIN DIVISEK
Filip Stojković

- Rekao mi je Milijaš da ne pametujem mnogo i da samo trčim. Poslušao sam ga i na kraju uspeo da postignem gol. Presrećan sam, dao sam prvi gol i to na našem stadionu, pred našim navijačima, ovaj osećaj ne može da se opiše. Moraću da vodim kapitena na ručak da mu se zahvalim - rekao je Stojković. 

On je pogodak posvetio saigraču Branku Jovičiću koji je protiv Čukaričkog povredio stopalo i moraće da pauzira pet nedelja.

- Svima nam je mnogo teško što je doživeo povredu, uz njega je cela ekipa i želimo mu što brži oporavak.

Stojković je pobedu nad Čukaričkim opisao kao veoma bitnu, koja je došla kao potvrda kvaliteta posle eliminacije Sparte iz Praga.

- Najbitnije je da smo pobedili. Nismo primili gol, što me zaista mnogo raduje. Zasluge idu čitavoj ekipi, počevši od napadača, ali moram da istaknem i nas četvoricu u poslednjoj liniji, mislim da smo odradili dobar posao.

Fudbaleri Crvene zvezde već u četvrtak gostuju u Surdulici ekipi Radnika, a Stojković ne smatra da gust raspored pravi problem.

- Sledi nam priprema za naredni meč u Surdulici koji je ponovo jako brzo. Navikli smo se na jak ritam i česte mečeve i verujem da to mojoj ekipi neće predstavljati problem - zaključio je Stojković.

2024 © - Vesti online