Četvrtak 08.07.2010.
16:11
Vestionline

Zvezda predstavila Koromana i Tošića

"Srećan sam što sam opet u 'crveno-belom' dresu. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja. Nadam se mnogo boljoj igri u narednoj sezoni i povratku titule u klupske vitrine. Tu je i Liga Evrope u kojoj svi želimo da stignemo do grupne faze takmičenja", rekao je Koroman, koji je igrao za Crvenu zvezdu od februara 2007. godine do juna 2009.

On je prošlu sezonu proveo u korejskom Inčonu, a sa Zvezdom je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Maksimalno sam spreman da odgovorim zahtevima stručnog štaba. Bio sam daleko, ali sam igrao u veoma kvalitetnoj ligi. Dosta sam napredovao, iako imam već 31 godinu. Mnogo sam naučio, spremniji sam, jači nego pre", istakao je Koroman.

Crvena zvezda je danas predstavila i Duška Tošića, koji je sa "crveno-belima" potpisao trogodišnji ugovor.

"Nisam igrao u kontinuitetu i moj prevashodni cilj u Zvezdi je da se vratim u život. Nisam zaboravio da igram fudbal. Spreman sam, samo mi nedostaju utakmice. Mi iskusniji treba da ponašanjem budemo primer mladim igračima Zvezde", istakao je Tošić i dodao da nije razmišljao da pređe u Partizan.

"Da ne bismo dalje polemisali želim da kažem da se nisam dvoumio između Crvene zvezde i Partizana. Dvoumio sam se između Crvene zvezde i inostranstva. A kao profesionalac saslušao sam sve ponude drugih klubova", rekao je Tošić, koji je ranije igrao za OFK Beograd, Sošo, Verder i Kvins park rendžers. 

2024 © - Vesti online