Nedelja 06.08.2017.
15:38
Vestionline

Terzić: Na Evropskom prvenstvu ćemo biti još bolji

A. Čukić
Niz osvajanja medalja na velikim takmičenjima je nastavljen, na redu je Evropsko prvenstvo

Selektor naše reprezentacije Zopran Terzić u globalu je zadovoljan izdanjem svog tim u ovom takmičenju, a najavljuje da bi na Evropskom prvenstvu devojke mogle da prikažu još bolju igru.

- Čestitke devojkama na još jednoj vrednoj medalji sa velikog takmičenja. Mi možemo da budemo zadovoljni kako smo odigrali kompletan Gran Pri, iako neke utakmice nismo bili na željenom nivou, kao u polufinalu. Izgubili smo samo tri utakmice u celom Gran Priju. Razlika između jučerašnje i današnje utakmice bila je samo u energiji koja je danas bila daleko više prisutna. Neke greške uspeli smo da popravimo dobrom odbranom. Nastavili smo niz medalja i ubeđen sam da ćemo na Evropskom prvenstvu prikazati daleko bolju igru, jer ćemo imati više vremena da se pripremimo - najavio je Terzić.

30. Evropsko prvenstvo za odbojkašice na programu je od 22. septembra do 1. oktobra i biće održano u Azerbejdžanu i Gruziji. Pre dve godine titulu je osvojila selekcija Rusije, dok je naša reprezentacija biča treća pošto je u meču za medalju deklasirala Tursku sa 3:0.

2024 © - Vesti online